Image module
Ontdek onze filosofie
Image module

Filosofie

Gekenmerkt door de Franse gastronomie, getint door het Japanse erfgoed en gevoed door de creativiteit, het restaurant Toshiro presenteert een auteurskeuken, evenwichtig door het opdienen van delicatesse en heerlijke gerechten.

Toshiro’s keuken is creatief, dynamisch, levendig, delicaat maar punk.
Het speelt op smaak, kleur en design.

Layer
Layer
Layer
Image module

Het team

Image module

SANG HOON DEGEIMBRE

Het restaurant TOSHIRO is ontstaan ​​uit ontmoetingen en overdracht.

Toshiro Fujii was gedurende 8 jaar de tweede kok van Sang Hoon Degeimbre in L’air du temps**. De laatste drie jaar was hij de rechterarm en creatieve chef van SAN-restaurants. Na dit decennium van samenwerking leek het logisch dat Sang Hoon Degeimbre, Toshi vergezelde in dit nieuwe hoofdstuk.

Aan zijn zijde, in de keuken en in de zaal, wordt Toshi ondersteund door Klervi, Jade en Ly.

Bronstraat 73
1060 Brussel
+32 (0)2 245 09 55
info@toshiro.be
Wij ontvangen u graag van dinsdagavond tot zaterdag van 12.00 tot 14.00 en van 19.00 tot 21.30. Gesloten op zondag, maandag en dinsdagmiddag.

Jaarlijkse lentesluiting : van 12 tot 16 april 2022
Jaarlijkse zomersluiting: van 2 tot 13 augustus 2022
Jaarlijkse wintersluiting: van 24 december 2022 tot 7 januari 2023

Ik wil reserveren

Laat ons een bericht, we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Menu’s

LUNCH MENU
45 €
van dinsdagmiddag tot zaterdagmiddag
hapjes
voorgerecht
hoofdgerecht
nagerecht
versnaperingen
koffie
zuurdesembrood , boerenboter
"SHI" MENU
65 €
dit menu wordt niet geserveerd op vrijdagavond of zaterdagavond
wine pairing
35 €
hapjes
sint-jakobsvruchten
ansjovis, puntarelle
zeepaling
shiso
lentelam
knoflook, ui
aardappel
ahornsiroop
mignardisen
zuurdesembrood , boerenboter
"ROKU" MENU
90 €
's middags en 's avonds
wine pairing
45 €
hapjes
sint-jakobsvruchten
ansjovis, puntarelle
gele koolvis
cime du rapa
zeepaling
shiso
lentelam
knoflook, ui
ananas
amandel
aardappel
ahornsiroop
mignardisen
zuurdesembrood , boerenboter


Beste klanten,

Met spijt melden wij de sluiting van ons restaurant.
Tijdens het jarenlange bestaan van TOSHIRO hebben we met veel plezier voor u gekookt en van dienst zijn geweest.

De andere Brusselse restaurants van de groep Sang Hoon DEGEIMBRE - VerTige en SAN Sablon - blijven open.
Aarzel niet om ze opnieuw te ontdekken via hun websites:

www.vertigebxl.be
www.sansablon.be

Voor noodgevallen, gelieve een e-mail te sturen naar info@sansablon.be.

Wij danken u uit de grond van ons hart voor uw steun en loyaliteit!

Team TOSHIRO