Image module
Ontdek onze filosofie
Image module

Filosofie

Gekenmerkt door de Franse gastronomie, getint door het Japanse erfgoed en gevoed door de creativiteit, het restaurant Toshiro presenteert een auteurskeuken, evenwichtig door het opdienen van delicatesse en heerlijke gerechten.

Toshiro’s keuken is creatief, dynamisch, levendig, delicaat maar punk.
Het speelt op smaak, kleur en design.

Layer
Layer
Layer
Image module

Het team

Image module

SANG HOON DEGEIMBRE

Het restaurant TOSHIRO is ontstaan ​​uit ontmoetingen en overdracht.

Toshiro Fujii was gedurende 8 jaar de tweede kok van Sang Hoon Degeimbre in L’air du temps**. De laatste drie jaar was hij de rechterarm en creatieve chef van SAN-restaurants. Na dit decennium van samenwerking leek het logisch dat Sang Hoon Degeimbre, Toshi vergezelde in dit nieuwe hoofdstuk.

Aan zijn zijde, in de keuken en in de zaal, wordt Toshi ondersteund door Klervi, Jade en Ly.

Bronstraat 73
1060 Brussel
+32 (0)2 245 09 55
info@toshiro.be

Wij ontvangen u graag van dinsdag tot zaterdag van 12.00 tot 14.00 en van 19.00 tot 22.00. Gesloten op zondag en maandag.

Jaarlijkse zomersluiting: van dinsdag 27 juli tot zaterdag 14 augustus.
Jaarlijkse wintersluiting: van vrijdag 24 december tot zaterdag 01 januari.

Ik wil reserveren

Laat ons een bericht, we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Menu’s

LUNCH MENU
45 €
van dinsdagmiddag tot zaterdagmiddag
hapjes
voorgerecht
hoofdgerecht
nagerecht
versnaperingen
koffie
zuurdesembrood , boerenboter
DISCOVERY MENU
95 €
van dinsdag- tot zaterdagavond
wine pairing
45 €
hapjes
inktvis
aubergine, Kalamata-olijf
bretoense blauwe kreeft
tomaat, dashi
vis van de dag
Paimpol kokosboon
duif
maïs, mierikswortel
vijg
griekse yoghurt, koriander
pruim
rijstmousse, mirabelle
versnaperingen
zuurdesembrood , boerenboter